Doe mee aan het interview!

Doe mee aan het interview!
Met interviews verzamelen we ideeën en inzichten over hoe we vastgelopen casuïstiek weer in beweging kunnen krijgen. We zijn hierbij specifiek geïnteresseerd in 3 onderdelen die volgens ons onderdeel van de oplossing kunnen zijn:

  • Het centraal stellen van het verhaal van de jongere en het gezin
  • Gelijkwaardige samenwerking tussen jongere, gezin en behandelaar
  • De inzet van ervaringsdeskundigheid

Daarnaast zijn we benieuwd naar andere ideeën die deelnemers mogelijk nog hebben.

Wie kunnen meedoen?
We zoeken:

  • Jongeren tussen de 12 en 30 die ervaring hebben als client in de kinder- en jeugdpsychiatrie toen ze tussen de 12 en 21 jaar oud waren.
  • Ouder/verzorger van een kind dat, toen deze tussen de 12 en 21 jaar was, cliënt was in de kinder- en jeugdpsychiatrie.
  • Behandelaren die werkzaam zijn in de kinder- en jeugdpsychiatrie met cliënten in de leeftijdscategorie van 12 tot 21 jaar.

Hoe kun je meedoen?
Deelname bestaat uit een één op één interview van een uur. Je gaat met een onderzoeker in gesprek over jouw inzichten, ervaringen en ideeën om vastgelopen hulpverlening terug in beweging te krijgen.

Het interview kan op locatie van LUMC-Curium plaatsvinden, op een door jou gekozen locatie, of online via Microsoft Teams

Voor je deelname ontvang je een tegoedbon van €20

Bij vragen en/of interesse kun je contact opnemen met onderzoeker Paul Gelissen via p.gelissen@lumc.nl. Je ontvangt dan uitgebreidere informatie over het onderzoek en over wat deelname voor jou inhoudt.